Thursday, July 7, 2011

The Prince and Me

Som en lille notits bør jeg vel lige skrive lidt om mødet med prins Henrik til dem der ikke allerede har læst om det i BT. Det er jo snart et par uger siden, men ikke desto mindre en begivenhed der er et blogindlæg værdigt! Efter endt vintur tog Marie og jeg en tur ind til Solvang hvor vi nød eftermiddagen i selskab med hans kongelige højhed Prins Henrik. Han var i byen for at fejre byens 100 års fødseldag og pudsigt nok faldt det sammen med hans egen 77 års fødselsdag.


Der var skam ikke sparet på noget i Solvang den lørdag, de havde både kage til prinsen og et mindre symfoni-orkester der spillede både den danske og amerikanske nationalsang. De havde sandeligt også fået en sanger til at synge for, hun havde en skøn amerikansk accent, jeg tror faktisk ikke helt hun vidste hvad det var hun sang. Så var det godt at både Marie og jeg og ikke mindst prinsgemalen var der til at hjælpe hende.

Efter Prins Henrik havde givet en lille tale og sagt tak for den fine modtagelse gik han på vandring rundt i Solvang. Og her så vi så vores snit til at få det gode billede til bloggen, som sande sladderbladjournalister jagtede vi sammen med resten af pressen prinsen rundt på gaderne, og her er resultatet:

Ja det er vist godt vi ikke er ansat af billedbladet! Vi holdt heller ikke ud så længe, derefter gik vi på restaurant og fik os en omgang frikadeller og flæskesteg, man er vel udenlandsdansker!

No comments:

Post a Comment