Tuesday, September 28, 2010

En tur til vinlandet

I weekenden havde vi besøg af Kris' fætter, Ulf, der bor i Berkeley. Han kom helt ned til Menlo Park for at besigtige vores nye lejlighed. Fredag aften blev brugt på den lokale franske restaurant og efterfølgende på en bar med at indtage alkoholiske drikke. Derefter sagde jeg pænt godnat og blev lagt i seng hvorefter fyrene tog videre ud i nattelivet for at underholde sig sammen med andre studerende. Denne morskab resulterede i at det næste dag blev mit ansvar at køre bilen hele vejen til Sonoma Valley og retur!

Grundet indtaget af alkoholiske drikke aftenen forinden kom vi lidt sent ud af fjererne og kørte først nordpå omkring kl 2 og endte derfor først i Sonoma valley kl. 4... Det viste sig at alle de steder man kan smage vin lukker ca. kl. 5 så vi fik travlt med at komme ud og smage på vinen, vi er ikke voldsomt rutinerede vinsmagere! Ulf lavede i sindrigt point system over vinene der gik fra 0 til et par hundrede... Der var faktisk en vin der fik 0, den kan ikke anbefales!

Efter et par vingårde var den glade stemning fra aftenen før genoplivet hos fyrerne... Ja jeg var jo selvfølgelig pinlig ædru og købte derfor heller ingen vin, hvorimod Kris købte en flaske og Ulf kom hjem med 6 flasker hvidvin.

Nu var det tid til en fotosession foran vindruerne... Først en serie hvor Ulf har prøvet at tidsindstille kameraet så vi kan få et billede med alle tre personer foran vindruerne:




Og så lykkedes det endeligt:


Og så lige et sidste billede af mig med vindruer i hånden.... De smagte faktisk dejligt!

No comments:

Post a Comment