Thursday, June 16, 2011

Sideways!

Fredag satte vi Marie og jeg os ind i Billy og kørte mod syd, ud i det blå som man siger! Efter en dejlig middag i Paso Robles, min anden hjemby i Californien tog vi en overnatning i San Luis Obispo og fortsatte så videre syd mod Santa Barbara. Her blev vi klokken 9.30 hentet af Tom der skulle køre os rundt på vin-tur. Vi havde store planer om at lave en efterligning af Sideways-filmen, men vi gik lige på kompromis her, ingen drunk driving til os.
Vi var "heldige" at selv samme weekend havde Universiteterne graduation, det vil sige at der ikke var særligt mange der skulle med på vintur (8 stks), men det betød så tilgengæld også at vi betalte en mindre formue for at bo dernede.
Tom er en festlig fyr der ved utroligt meget om utroligt mange mærkelige ting, som for eksempel indianer og film-industrien og så snakker han meget om sin mor, ellers det vil sige at det var kun i starten hvor han stadigt fik et ord indført! Her ser vi mig ved vinmarker stadig ædru:

Klokken er nu omkring 10.30 og vi indtager vores første genstande:

Her falder vi så også i snak med vores medpassagerer, tre unge par fra Californien. Meget flinke mennesker! Og jo mere vi får at drikke jo flinkere bliver de faktisk, det er sjovt som det alkohol virker. Ved ankomsten til næste vingård tager Marie en executive decision "Vi deler da lige en flaske Pinot til frokost", hun er klog den pige!
Her ses så Rie spise frokost med den skønne Pinot Noir fra Fess Parker vingården, skøn Pinot skøn Pinot!

Og så begynder det for alvor at være festligt at være på vintur, billederne bliver bedre og bedre:

Og så lige et gruppebillede med vores skønne medpassagerer, nu med lukkede øjne:

Parret til højre kommer fra Orange County og fortalte at de et par weekenden forinden havde været til fest i Playboy mansion og også var blevet inviteret til at være med i både Survivor (robinson ekspeditionen) og The amazing race (også et herligt reality program), og der var det vi blev enige om at det var da nogen utroligt fascinerende mennesker vi var på tur med.
Marie fandt da også lige manden i sit liv, ja han er lidt lav, men en sød fyr:

Resten af billederne stikker lidt af, der er for eksempel et billede af mine fødder, hvorfor Marie? Og en video som burde være et billede og så videre. Senere på dagen tog vi så lettere berusede til Solvang for at møde prins Henrik, men den historie kender I jo nok, ellers kan den læses i BT.

No comments:

Post a Comment