Wednesday, September 24, 2008

Sunny Mexico

Planen var egenligt at vi skulle til Puerta Vallarta på Mexicos vestkyst, men det viser sig at september er den måned hvor det regner mest i Puerta Vallarta og omeng, så det droppede vi, i stedet tog vi til syd Baja California, også på Mexicos vestkyst. Vi fløj til Los Cabos der er et amerikansk turist-mekka, mellem Cabo San Lucas og San Jose del Cabo er der en strækning på omkring 20-30 km der er fuldstændigt overplastret med ressorts og golfbaner. Men vi ville se det lidt mere autentiske Mexico så afsted gik det med bus tre timer nordpå til byen La Paz, her skulle efter sigende være mulighed for at se hvaler og dykke og den slags sjov og ballade. Vi lagde ud med en dag på stranden: Man må sige at det der med stranden det kan de i Mexico, hvidt sand og blåt vand hvad mere kan man forlange? Måske en enkel pelikan og så ellers ikke mere end en håndfuld andre badegæster? Tjek... Kris valgte selvfølgeligt at blive rød som en tomat første dag på stranden så anden dag måtte han pænt ligge under en Palapas (de der parasol-agtige tingester). Her er et billede af Kris der løber fra palapas til palapas for ikke at få for meget sol og ikke mindst for at jeg kunne tage et sejt billede under palapas nr. 2.
Nå men udover det var dejligt på stranden var det også helt uhyggeligt varmt i Mexico og man kunne faktisk ikke lave så meget andet end at ligge på stranden og efter et par dage på stranden uden en pool og en aircondition i nærheden overgav vi os til det amerikanske turist-mekka og flyttede på et all inclusive ressort. All inclusive betyder i dette tilfælde alt inkluderet også alkohol. Det var et dejligt sted med flere pools og bar i poolen så man kunne svømme over og få sig en mojito mens man nød solen, skønt! Minibaren på værelset var også inkluderet og her er et billede af den:
Det er bare dejligt at slappe af med en kold drink efter en lang dag ved poolen:

Skål for Mexico, et dejligt land!

2 comments:

  1. Næh hvor dejligt med en SF-blog! Tænker at jeg måske selv godt kunne tænke mig at prøve sådan et "all inclusive" resort engang...

    Jeg glæder mig meget til indlægget om 90210, for jeg har nemlig ikke selv haft tid til at se et afsnit. Jeg er meget nysgerrig for at finde ud af hvilken fantastisk historie manuskriptforfatterne har fundet på for at forklare hvordan en hvid overklasse-familie fra Beverly Hills kan have en hvid datter og en sort søn. Jo, såmænd - til dem som ikke er klar over det: Brandon er blevet til en sort fyr i den nye udgave. Det er politisk korrekthed i sin smukkeste form.

    AK

    ReplyDelete