Friday, February 26, 2010

En lille weekend-getaway

Sidste weekend var vi på en action-packed tur til Lake Tahoe. Kris' skole havde lejet en hytte deroppe og så kunne man ellers bare melde sig til en tur i winter-wonderland. Turen derop gik som smurt og uden problemer og vi klarede den på lidt under 4 timer.
Kris havde ondt i foden pga. noget sportsskade! Så jeg måtte afsted på ski alene, jeg fik ikke lige taget nogen billeder oppe på bakken, var så optaget af ikke at brække noget og komme levende ned af bakkerne.
Godt træt i benene ankom vi til hytten op af eftermiddagen og blev glædeligt overrasket af fin udsigt, opvaskemaskine og udendørs-spa.
Vores housemates, som jeg ikke kendte før vi tog afsted, var næsten allesammen russere og meget rutinerede i arrangering af skitur i hytte. De havde købt ind til mad og drikke, så vi skulle faktisk bare slappe af. Mest rutineret var nok indkøb af champagne til at nyde i spa-badet, her kommer lige en billed-serie af Rie der bliver mere og mere afslappet og fuld af champagne i spa-badet:

Bemærk det hvide... Det er sne! Der var simpelthen så meget sne har sjældent set noget lignende, og da vi sad i spa-badet og nød vores champagne faldt der endnu mere... Og det stoppede ikke før ja det ved jeg ikke for vi kørte derfra i snevejr.

Her er lige et stemningsbillede foran pejsen imens sneen vælter ned udenfor. Næste dag var jeg igen på ski imens Kris så misundeligt på og nød lidt vintersport i tv. Da vi havde spist aftensmad satte vi os ud i passaten og troede så at vi skulle køre lidt op af bakken og så ellers ud på ryddede veje, men sådan gik det ikke. Sådan en passat med sommerdæk kan altså ikke komme op af en bakke med sne og is på! Så tilbage i garagen med os og med hjælp fra to russere fik vi sat snekæder på... Det var da godt vi havde fået indkøbt dem sidste år! Og så rullede vi ellers afsted over bjergpas i sneglende fart og kom vel hjem på noget i retningen af 5,5 time.

1 comment: